Webáruház készítés ingyen - Boltaneten.hu  
Kínálatunk - Mellnövelő - Procurves mellnövelő tabletta 60db.
Vásárlói kosara jelenleg üres. Kosár, Megrendelés
Nagyobb kép
Procurves mellnövelő tabletta 60db.
Procurves Mellnövelő Tabletta
7 900 Ft
Érjen el 2 vagy 3 mérettel nagyobb, feszessebb és formásabb melleket.

Forradalmian új, 100%-ig természtes és biztonságos Procurves mellnövelő tabletta termékünknek köszönhetően lehetősége nyílik, hogy keblei méretét és feszeségét is megnövelje anélkül, hogy veszélyes és drága sebészeti beavatkozásoknak kellene alávetnie magát. Világszerte több ezer nő fordult már segítségért a Procurves-hez és ért el pozitív eredményeket.

Azok az orvosok is, akik korábban gyanakvóak voltak a természetgyógyászat és a gyógynövény alapú készítményekkel szemben, most személyesen ajánlják, ezt a mell tökléletesítésére szolgáló természetes formulát, mely ezenkívül még a szexuális vágy növelésében is segít.

A Procurves mellnövelő tabletta 100%-ig természetes és biztonságos összetevőit úgy tervezték, hogy segítsenek kihangsúlyozni a női szépséget, nagyobb és feszesebb kebleket varázsolva a hölgyeknek. Ezeknek a természetes összetevőknek ösztrogén jellemzői vannak, ezért képesek az emlőmirigyeket újra aktiválni és ennek hatására a mellben található finom szövetek fejlődését előidézni.

A mell ösztrogén receptorai mágnesként vonzák magukhoz a Procurves mellnövelő tabletta összetevőit (fitoösztrogének) és felszívják őket, így segítve elő a mell finom szöveteinek teljesen természetes és biztonságos fejlődését és a női keblek növekedését.

Sok nő melle, hormonális okok, helytelen táplálkozás, vitaminok vagy ásványok hiánya miatt, a pubertás kor alatt nem éri el a maximális méretét. A Procurves mellnövelő tabletta segítségével ezt a növekedést lehet újra aktiválni 100%-ig természetes és hatékony módon, mindenféle mellékhatásoktól mentesen. Csupán 4 hét használat után már észrevehetőek az első változások, melle feszesebb és nagyobb lesz.

Ne feledje, hogy formulánk nem tartalmaz semmilyen szintetikus vagy mesterséges anyagot és az összetevő 100 %-ig természetes. Kétségkívül a Procurves mellnövelő tabletta a legjobb alternatíva a veszélyes és költséges sebészeti beavatkozásokkal szemben.

Mellfeszesítés, mellnövelés, mellszépítés, mellnagyobbítás, mellnövesztő, mellnövelő tabletta.

. Első hónap: ebben a hónapban a Procurves mellnövelő tabletta hatóanyagai elkezdik kifejteni hatásukat. Észlelni fogja az első változásokat mellén és a szexuális étvágya is megnő.

. Második hónap: elkezdi érezni, hogy mellei valamivel nagyobbak és feszesebbek lesznek. Bár a növekedés még nem jelentős, de már megtapaszalhatja, hogy milyen érzés, ha alakja gyönyörű és nőies.

. Harmadik hónap: a Procurves mellnövelő tabletta kezelés harmadik hónapja már igazi eredményeket hoz. Mellei jelentősen megnőnek és feszesebbek lesznek és ezt párja sem fogja szó nélkül hagyni.

. Negyedik hónap: a negyedik hónap során a növekedés állandósul és keble formásabb, gömbölyűbb lesz. Ez a fázis nagyon fontos a korábbi hónapok alatt elért növekedés stabilizálódása szempontjából. Hihetetlen látni ügyfeleink magabiztosságát a Procurves mellnövelő tabletta program befejezte után.

. Ötödik hónap és azon túl: sokan rákérdeznek, hogy folytassák-e a kezelést az ajánlott 4 hónap elteltével. Rengeteg vásárlónk van világszerte, akik a mai napig használják a terméket, mert jól érzik tőle magukat, mert önbizalmat ad nekik és mert megnöveli szexuális vágyukat.

Összetevők:

Görögszéna kivonat
Az egyik legősibb gyógynövény, melyről már az Ébersz - papiruszon is említést tesznek (egyiptomi dokumentum i.e. 15. század). Ez a gyógynövény nagyon gazdag fitoösztrogénekben és közismert a hormonok termelését és az emlőmirigyek fejlesztését segítő hatásáról.

Fűrészpálma
A fűrészpálma bogyója meggátolja az androgén és ösztrogén receptorok működését, ezáltal természetes egyensúlyt hozva létre. Másik fontos hatása, hogy rendezi a mirigyek és a szervek működését.

Édeskömény
Ez egy akár 1,5 méteresre is megnövő bokor, mely igénytelen, így könnyen termeszthető. Az édeskömény flavonoidokban nagyon gazdag növény, így elősegíti a hormon termelést és az emlőmirigyek fejlődését.

Kudzu
A pueraria lobata (másnéven: kudzu) Kínából és Japánból származik, ahonnan a XIX. század végén vitték át az Egyesült Államokba. Itt igencsak elterjedt, az Államok keleti, illetve méginkább a déli részén találkozhatunk vele.
(Áfás árak.)A Boltaneten.hu ingyen webáruház szolgáltatás technikai hátterét a BITBULL Kft. biztosítja.
Amennyiben úgy gondolja, hogy a webáruház működése jogsértő, kérjük jelezze nekünk!Megosztás: